24 men can complete a work in 16 days. 32 women can complete the same work in 24 days. 16 men and 16 women started working and worked for 12 days. How many more men are to be added to complete the remaining work in 2 days?

**ANS: 24 men complete the work in 16 days**

**1 man can complete the in 16*24= 384 days**

**32 women csan complete the work in 24 days**

**1 woman can complete the work in 24*32 = 768**

**The ratio between man : woman = 384: 768 = 1:2**

**=> 1 man is equivalent to 2 women**

**The work is progressed by 16 men and 16 women for 12 days. { 16 women = 8 men}**

**Thus the man days of work completed in 12 days by ( 16 men and 16 women= 16 +8 =24 men**

**Since , 24 men takes 16 days to complete the work**

**So after 12 days 4days work will be left for 24 men**

**thus, the work left can be completed in 2 days by 24*4/2 = 48 men**

**Additional men require to complete the work in 2 days = 48 - 24 = 24 men**